Atelier eSTé Arnhem
Sieraden voor een speciaal moment

ContactKom zeker een kijkje nemen in mijn sfeervolle atelier in het kunstzinnige Modekwartier.  

Ik ben te bezoeken op afspraak.

    U bent van harte welkom!

Mocht je de voorkeur hebben voor een afspraak op een ander tijdstip buiten de reguliere openingstijden of bij u thuis, dan overleggen we samen de mogelijkheden.

 


Atelier eSTé Arnhem
Klarendalseweg 370
6822 GS  Arnhem

 

 

U kunt ons telefonisch bereiken van:
-Ma-Za.: 09:00-17:30 uur
Dinsdag minder bereikbaar i.v.m. het geven van cursussen.

 

T: +31-(0)6 85 390 391

Mocht ik de telefoon niet direct aannemen probeert u het gerust op een ander tijdstip nog eens. Of stuur een berichtje met uw telefoonnummer waarop u te bereiken bent, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug! Whatsappen is ook mogelijk.


Mailen kan naar:

info@ateliereste.nl


WAT DE KLANTEN OVER ATELIER ESTÉ ARNHEM ZEGGEN:

 

“In de aanloop naar onze bruiloft hadden we al veel ringen bekeken en hadden we wel een beeld van wat we mooi vonden. Sowieso moest het wit-en rosé-goud zijn en 3 banden hebben. De symboliek van het drievoudig snoer mocht zichtbaar zijn. We hebben onze voorkeur aan Steph laten zien en die werd meteen enthousiast! Mij al wat langer kennend kwam hij wel meteen met de aanvulling: ‘voor jullie mag het wel wat stoerder zijn, volgens mij’. Hij heeft het voorstel uitgewerkt en het was een schot in de roos! Steph kwam ook met het voorstel een steentje in de ring van Els te zetten en zorgde ervoor dat het binnen het budget paste…. Op de trouwdag zag Els de ring voor het eerst en tot op de dag van vandaag (nu ruim 5 jaar) zijn wij erg blij met de ringen en hoe ze tot stand zijn gekomen! Goede service, goed contact en een prachtig resultaat! NB. Ook de nazorg verdient een compliment. Steph blijft altijd betrokken bij het product en zijn klanten. Wat goed is moet goed blijven!” - 

Els en Jaap, Ridderkerk

Review van Rob en Lammie  is wegens gezondheidsredenen van Rob verdaagd, maar wordt zo snel mogelijk doorgegeven. Alle beterschap! En sterkte ermee Rob en Lammie! Rob, dat je snel weer mag opknappen!🙏💪💝 

“Wij, mijn overleden man en ik, hadden al wat van Steph zijn sieraden voorbij zien komen! En we vonden zijn creativiteit geweldig!
Mijn man overleed en ik wilde dolgraag een ring waar de as van mijn overleden man in kon! Ik wist wat ik mooi vond en wilde en Steph heeft daar na één gesprek een mooie vertaalslag van gemaakt (zie zijn verhaal). De mooie ring is strak, speels en krachtig!! Een echte Dolly-ring zoals mijn omgeving zegt!
Ik ben er heel blij mee en zal hem met veel liefde dragen. Het is een zeer dierbare reminder aan mijn overleden man!
Dank Steph voor het fijne contact, je advies, je geduld, je positieve advies en het mooie filmpje van mijn ring!
Dolly;
Ps. ik zal je bij iedereen aanraden👍

Dolly, Ravenstein